Rick och Anna besökte Lund

Rick och Anna besökte Lund i lördags. Vi delade ut flygblad på stan, lyssnade på en föreläsning i kårhusets aula och avslutade kvällen på Vildandens Pub. Här finns en del bilder.

På det hela taget ett lyckat arrangemang som uppskattades av de flesta. 50 personer kom till kårhuset och ett 30-tal till puben.

Idag på söndagsfikat i Lund diskuterade vi vad vi kan göra bättre till nästa gång –

* Förberedelser
Tydlig ansvarsfördelning fanns inte. Den som man vill ska göra något måste också konfirmera att den förstått, kan och vill göra det.

Uppgiften att affischera var fixad. Uppgiften att trycka affischer var klar. Uppgiften att skapa affischer fanns inte, vilket ledde till internt bråk när det fallit mellan stolarna och ansvarig åkt till Egypten.

Kontakten Rick/Anna satt jag på, medans Piratstudenterna stod för arrangemanget. Kortslut det så det bara finns en ansvarig för hela arrangemanget.

Facebookevent, affischering  och internt mailutskick gjordes.

* Kårhusets aula
Lokalen bokades förra veckan. Vi fick Ok att den var bokad. I fredags var Fredrik där och pratade med dem och allt skulle vara lugnt. Att det ändå inte fanns någon med nyckel på plats hade tydligen hänt förut också.

Publikt event – vänta med interna valfrågor.

* Puben
Det spontana systemet att man går runt mellan borden funkade bra!

* Flygbladsutdelning
På söndagens fika sa de som satt vid grannbordet att de fått vår folder!

/Anders Hedberg, rejält trött 😉

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>