Lunafikat 2009-11-01

* Afghanistan. Magnus Göransson från Afganistan solidaritet (ej Afghanistan kommiten) informerade om deras verksamt.  De går runt och informerar och diskuterar det med olika partier i Lund och jobbar sig från vänster och mot höger. (han börjar med de som nästan redan håller med för att lära sig argumenten, och jobbar sig långsamt mot de mer svårflörtade) Vill vi ha filmvisning, debatt eller information så kan vi kontakta honom.

De vill iallafall dra tillbaka de svenska trupperna från Afghanistan för att därefter inleda fredsförhandlingar med Talibanerna. Om det var en vettig strategi eller inte diskuterade vi i drygt en timma.

* En eventuell “valberedning” som kan sätta samman ett förslag till en bra lista diskuterades – Anders kollar om det finns någon som är villig att hålla i det. Simon kan tänka sig att hjälpa till, men inte vara drivande pga andra uppdrag. Det kom också upp att sättet listorna sätts samman idag kan få väldigt konstiga konsekvenser på den slutgiltiga riksdagsgruppen.

* Anna och Rick kommer till Lund på Lördag. Kårhusets Aula är bokat till 15:00-17:00.. Vi måste få ut informationen i Lund senaste tisdag.

/Anders H.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>