Ängelholm, Klippan, Åstorp – Pysseldag för kampanjmaterial

Title: Ängelholm, Klippan, Åstorp – Pysseldag för kampanjmaterial
Location: Tranarp
Description: Vi kör igång söndagen den 3/5 klockan 12, med att hjälpas åt och snickra ihop lite kampanjmaterial. Vi kommer bl.a. att bygga några skärmar för att kunna sätta upp material på vid torgmöten i Ängelholm, Klippan och Åstorp. Vi har snickrar & målar tills vi är klara, sen käkar vi pizza (eller nåt annat) och berömmer varandras insatser, sen kan vi sitta och ljuga en stund om vi känner för det.

Verktyg, maskiner och utrymme finns, material/färg/skruv etc får du gärna bidra med. Att du inte kan snickra eller att du kan snickra, det spelar mindre roll. Kom med, vi bidrar alla på olika sätt, alla idéer och synpunkter är välkomna. Vi ska också se till att dokumentera våra påhitt så att vi kan dela med oss till andra pirater. Om inget annat ser det ut till att kunna bli en liten överraskning efter pizzan.

Ni som kommer från Åstorp eller Klippan får lättast vägbeskrivningen genom er kommunansvarige, se:
http://www.piratpartiet.se/agera/skane_norroster.

Hjärtligt Välkommen!

Vänliga pirathälsningar,

Matthias Andersson, Åstorp, Ängelholm
Kristian Pettersson, Ängelholm
Ingvar Kullberg, Klippan

Start Time: 12:00
Date: 2009-05-03

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>