Föreläsning: Pharmaceutical Patents

Juridiska Fakultetens Immaterialrättsförening vid Lunds Universitet anordnar en föreläsning om läkemedelspatent måndagen den 23/5 kl. 18:00 (..). Anmälan görs till immaterialratt [at] gmail [dot] com.

Pharmaceutical Patents affish

Kommentarer

fredrikstrandin skrev

Ska se om jag själv har tid att ta mig dit, då jag har 3st tentor de kommande två veckorna så har jag att göra upp över öronen :p Men om jag för möjlighet så bambusrar jag antagligen. Om så är fallet lägger jag upp en länk här på bloggen.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>