Söndasfika i Lund 2011-03-06

Besök från Örkelljunga!

Lite blandat: Bokningskalender för södra distriktet runt vilka evanemang man kan hjälpa till på om man har tid. UP budgetar. Nipe har gjort en sammanställning av vad åklagarmydigheten driver. Vykortsliknande anmälningskort man kan lägga i brevlådor för medlemsvärvning. Vi kommer dessutom att få IP-adresser så vi kan förhoppningsvis sätta upp servrar under veckan i lokalerna! Valanalysen kommer tyvärr att dröja då en av killarna inte har möjlighet att lägga tid på det pga personliga skäl.

 

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>