Anteckningar från fikat i Lund (2010-01-31)

Förutom punkterna nedan diskuterade även medlemmarna på fikat med journalister med Sydsvenskan som hade frågor om partiet, och då främst kommunvalet.

Utbildningshelgen:
  • lokal,
  • schema,
  • bostad.
Hässleholmsgården i Hässleholm är billigast, men funderingar finns om att hålla det i Lund/Malmö istället eftersom det finns fler sovplatser där, samt att det då blir mindre resor. Mötet diskuterade alternativ i Lund.
Utbildningshelgen riktar sig till riksdags, landstings och kommunkandidater. Hoppas på mellan 50 och 70 platser.
Helgen ska gå av stapeln i maj månad. Självkostnadspris för deltagarna.
Region Skåne :
  • partiprogram,
  • strategi.
Fikamötet diskuterar om partiet borde ställa upp i Region Skåne, vem som ska arbeta med programmet (deadline är samma dag som mötet) och om vi kan hitta folk för att ställa upp.
Willenfort informerar om att det inte är något problem att folk som ställer upp i kommunerna även ställer upp i Region Skåne.
Vi lägger över det på chatten.
Kommunvalet Lund
  • nästa möte 18:30, måndag hos Rene.
Nästa möte sker på måndag 18:30 hos Rene. Taktiskt och lokalpolitiskt program ska då färdigställas för att sedan röstas om av medlemmarna. I framtiden kommer mötena informeras om genom gemensamma mejl från KL samt i forumet/skajp.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>