Lomma – Lommadagen med flygbladsutdelning

Title: Lomma – Lommadagen med flygbladsutdelning
Location: Lomma
Description: Hej alla pirater i Lomma kommun.

Nu på lördag den 30 maj så går stapeln av Lommadagen en folkfest längs Lommastråket från klockan 11:00 till klockan 23:00. Det vore bra om någon kan ställa upp med att dela ut flygblad och knappar under evenemanget är.

Ni behöver inte att medverka hela tiden utom det räcker någon timme där ni kan under dagen eller kvällen. Ni når mig Mattias på mobilen om ni är intresserad. Ni kan även maila mig senast lördag klockan 09:00. Där efter finns jag på mobilen.

Jag kommer eventuellt att ha ca 10st Piratlila t-shirt med seglet på brösten och hela loggan på ryggen för 100kr med mig på Lommadagen om där är några som vill köpa.

Sen behöver vi folk som kan dela ut flygblad i brevlåder i Lomma och Bjärred någon timme om dagen. Hör av er till mig om ni kan och har tid att hjälpa till för vi har inte så många dagar kvar till valdagen den 7 juni

Nu hoppas jag att vi ses på lördag på Lommadagen och glöm inte att kontakta mig så vi kan bestämma tid och plats där vi ska träffas.

************************************
Med vänliga hälsningar
Mattias Gunnarsson

Start Time: 11:00
Date: 2009-05-30
End Time: 23:00

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>