Växjö – flygbladsutdelning + glassträff

Title: Växjö – flygbladsutdelning + glassträff
Location: utanför Resecentrum
Description: Planerat är att vi ses på fredag ca 12.30 utanför Resecentrum som vanligt, ju som dyker upp desto roligare.
Det kommer att bli flygbladsutdelning utanför Katedral och eventuellt Teknikum om vi är många nog. Vi håller på mellan 13.00-15.00 ca, sedan äter vi glass nere vid sjön eller något annat trevligt.
Kan man inte dyka upp mellan 13-15, så är man självklart välkommen att dyka senare om man bara vill säga hej och äta glass. I såfall är det bara att höra av sig till någon i styrelsen.
Start Time: 12:30
Date: 2009-05-08
End Time: 15:00

Kommentarer

Anton skrev

Lite dålig tajming tycker jag, då många inte slutar skolan förrän 15:00. Arbetar man slutar man antagligen inte förrän tidigast 16. Så vilka ska ni äta glass med?

Edvin Linden skrev

Anton, kan hålla med dig om det är så att man arbetar. Men anledningen till tiden, vad jag tror, är att det är just skoltid då och det är ju utanför skolorna vi står.

Om det är så att du går i skolan kan du alltid ta ledigt för detta, det gör jag imorgon.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>