Växjö – flygbladsutdelningsträff

Title: Växjö – flygbladsutdelningsträff
Location: Utanför resecentrum
Description: Onsdagen den 29/4 placerar vi oss utanför gymnasieskolan Kungsmad för att sprida vårt budskap med hjälp av flygblad. Planen är att vi står där utanför ca. 13.00-15.00, och i vanlig ordning träffas vi utanför Växjö Resecentrum 12.30 ungefär, för att de som inte hittar ska kunna vara med och leka ändå!
Fredagen den 1/5 gör vi detsamma, men då planerar vi att ställa oss utanför Katedral i stället (och Teknikum, om vi är tillräckligt många, annars tar vi det veckan efter!) Samma tider som ovan gäller.
När vi känner oss nöjda går vi förstås och fikar, äter glass eller något annat vi får lust med.
Hör hemskt gärna av er till någon i styrelsen så att vi får ett ungefärligt hum om hur många vi kan vänta oss, när vi nu har så många nya medlemmar som ville aktivera sig!

Och så vill vi tipsa om att UP Växjö finns på Skype, IRC och facebook – ni hittar oss via länkarna på Ung Pirat Växjös blogg.
Vi ses!
Styrelsen

Start Time: 12:30
Date: 2009-04-29

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>