Anteckningar Fikat i Lund

  • Rick Falkvinges besök den 25/26:e april

Torgmöte på Gustav i Malmö klockan 15 den 25:e

Ystadsmanifestationen är klockan 11. Vi lägger ett torgmöte med talare klockan 15 i Malmö på Gustav Adolfs torg. Ellen söker tillstånd. Anders avbokar stortorget i Lund. Rene + Thomas + UP Malmö kan hjälpa till med praktiska saker = Fika, musik, högtalare, flygbladsutdelning och affischutdelning.

Talare: Rick(?!), Ellen, Dexe, Jonathan. Dexe ordnar en telefonkonferans med talarna senast fredag för samordning, provläsning, etc.

Söndagsfika i Lund med Rick. Precis som vanligt, Espressohouse vid stationen klockan 11.

Övrigt Thomas har sovplats med katter. Isak kollar hemma. Anders har soffa. Anders ordnar grillning för valkretsansvariga + föreningsordförande och Rick på kvällen.

  • Finns intresse för fest.piratpartiet.se?

En sajt för de som ska ut och festa och vill träffa andra pirater. Typ jag ska vara på xyz ikväll och vi har på oss pirattröjor.

  • Valstuga/Husvagn –

Den står hos Jonathan i Bromölla och behöver fixas till både utvändigt och invändigt. I första hand utvändigt för att kunna användas som valstuga i Malmö. Slipa + Måla. Jonathan tror det tar hela sommaren om det ska göras ordentligt. Vi behöver den som valstuga till den 7:e maj ungefär. Ett utskick har gjorts om frivilliga som kan åka upp och titta på vad som behöver göras nästa söndag. 1:a maj helgen fixar vi till den. Maila Anders[dot]Hedberg[at]piratpartiet.se, vi behöver din hjälp!

  • 1:a Maj

Dexe är ansvarig för flygbladsutdelning i Lund. UP Malmö för flygbladsutdelning i Malmö.

  • Piratmagasinet.se

Jonathan har registrerat domänen. Tanken är att sammanställa ett månadsblad i pdf form.

  • Utvärdering Manifestationen i Lund

Hanns inte med idag då vi inte hade filmerna heller. Dexe ansvarar för att det görs under veckan. Generellt så var några av talen för långa.

  • Kommandocentral 😉

Vi är grymt oorganiserade i Lund/Malmö inför valrörelsen. Vi får tillgång till en lägenhet i Malmö för planering. Malmö piraterna kan även ha möten där samtidigt.

Mathias bilder från fikat

Julians bilder från fikat –

Kommentarer

Viktor skrev

Tja. Jag stod och lyssnade och håller inte alls med om att talen var för långa. Kunde gott varit dubbelt så lång tid och mer ingående argumentation. Men det är ju lätt för mig att säga som slipper hålla talen =)

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>