Demonstrationstillstånd i Lund

Pratade precis med polisen – Nu på lördag den 18:e så har vi en manifestation på stortorget i Lund. Det är klockan 12-14. (Ung Pirat har sin distriktskongress direkt i anslutning till det efteråt) Det är också dagen efter att vi får reda på domen mot Piratebay.

Rick kommer till Lund lördagen den 25:e, vi har då tillstånd mellan 12-16, men renhållningsverket har en återvinningsgrej fram till klockan 14, så därefter kan vi köra med högtalare utan att det krockar med renhållningsverket.

På torsdagar har vi tillstånd för informationsbord mellan 16.30 och 19. Sista månaden innan valet mellan 8 och 20 alla dagar. Begärde inte tillstånd för högtalare, eftersom det i valrörelsen 2006 var mest information och ett sätt för folk att komma förbi valstugorna. Den 16:e maj är det både levande djur OCH ockupationsfestival på stortorget så där kan bli en intressant dag.

Inga andra partier hade ännu begärt att få tillstånd till valstugor i Lund….

Kommentarer

andershedberg skrev

Den har inget bestämt tema på det sättet, utan var tänkt som en del av valrörelsen från början.

Nu slumpade det sig så att TPB domen kommer dagen innan, det lär smitta av sig på temat 😉

Sebastian Bay skrev

Tur att något parti har en politik inför EU valet… Det må vara deprimerande att folk inte röstar i valet. Än mer deprimerande att landets stora politiska partier inte har en EU politik att prata om och knappt verkar bry sig om valet. Vad säger det?

/S.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>